Blue Hors PARA CPDI3*

Blue Hors, the internationally renowned Danish warmblood stud, dressage centre and experienced show organisers would like to invite para-dressage riders from all over the world to compete at the CPEDI3*

 1. Frontpage
 2. Events
 3. Blue Hors PARA CPDI3*

✔ World-class warmblod stud and dressage centre
✔ Experienced equestrian show organisers
✔ Heated show arena and warm-up facilities
✔ 100 permanent stalls for competition horses.

Hope to see you all soon at Blue Hors in Denmark.

STINNA TANGE LOOKS FORWARD TO COMPETE ON DANISH GROUND AND HOPE TO SEE PARA RIDERS FROM ALL OVER THE WORLD

Read more Show less

Stinna Tange - Para rider Denmark - introducing Blue Hors

ALL YOU NEED TO KNOW:

  PARA MAGAZIN

  Read our PARA event magazin - CLICK HERE

  PRESS:

  Pressetjeneste

  Velkommen til Blue Hors PARA CPEDI3* presseside. Her finder du link til presseakkreditering og pressebilleder

  Akkreditering
  Journalister, fotografer og andre mediafolk kan akkreditere sig til Blue Hors PARA CPEDI3* ved at kontakte Annette Suddergaard på annette.suddergaard@BlueHors.dk

  Pressebilleder
  Pressebilleder kan downloades HER

  PRESSEMEDDELELSE:

  Verdenseliten dyster i Randbøl

  Når Blue Hors Hingstestation slår dørene op til Danmarks største internationale paradressurstævne, er det med nogle af verdens bedste ryttere til start.

  Når den første rytter rider på banen ved det internationale paradressurstævne på Blue Hors i Randbøl den 15. - 17. marts, cementeres en ny tradition, der allerede i sit andet år kan kaldes en succes.

  “Paradressurstævnet her på Blue Hors har allerede i sit andet leveår formået at tiltrække et særdeles stærkt felt. Over 50 top ryttere - heriblandt nr.1 og 2. på verdensranglisten - fra ikke færre end otte nationer dyster således på det absolutte højeste, internationale niveau. Hertil kommer, at stemningen blandt ryttere, hjælpere og officials er fantastisk - so what’s not to like? Vi glæder os”, fortæller direktør på Blue Hors Ole Magnus Petersen.

   

  Sidste år valgte Blue Hors, Vejle Kommune og handicapidrættens paraplyorganisation Parasport Danmark at satse og afholde et af de største internationale paradressurstævner på dansk jord. Med en stærk dansk tradition inden for idrætten med både EM, VM og Paralympiske medaljer ønskede arrangørerne at skabe de perfekte rammer for både de danske og udenlandske paradressurryttere.

  “Vi er stolte over, at Vejle kan være de danske atleters hjemmebane”, fortæller Viceborgmester og Formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Vejle Kommune, Dan Arnløv Jørgensen. “Vi vil gerne sætte fokus på parasport og de muligheder, der er for at dyrke idræt med et handicap. Og så er det samtidig en god sag, som vi rigtig gerne vil støtte op om og få muligheden for at støtte og gøre en forskel for mennesker, der har udfordringer nok i livet, som det er”.

   

  Fokus på parasporten

  Vejle Kommune har udnævnt 2019 til at være Parasportens År - en naturlig forlængelse af, at man dels har to store para-idræt stævner - Paradressurstævnet på Blue Hors og EM i kørestolsrugby i DGI-huset til august, og samtidig ønsker at markere sin position som parasportens hovedstad.

  “Vi fylder året ud med en masse aktiviteter, der skal være med til at sætte fokus på parasporten, og måske afmystificere nogle af de ting, der er forbundet med parasport. Vi ønsker at sætte fokus på historien bag ved det at være paraatlet. Al den træning og forberedelse, der ligger til grund for den enkeltes præstation. Og hvor meget det kræver ikke alene af atleten, men også atletens bagland”, fortæller Dan Arnløv.

   

  Der er gratis adgang til stævnet på Blue Hors, hvor nogle af Danmarks bedste paradressurryttere kommer til start. Samtidig er der lørdag den 16. marts mulighed for at afprøve flere af paraidrætterne, blandt andet el-hockey og paradart eller teste ens færdigheder i en rugbystol.

   

  Læs mere om stævnet her: https://ipaper.ipapercms.dk/BlueHors/para-2019/para-cpedi3-2019/?page=1

   

   

En +
Add giftcard Add vouchercode