Sejr til Daniel og Don Olymbrio - debut til Agnete og Zatchmo

Dressuren er skudt i gang ved FEI World Cup-stævnet i Herning. I dagens CDI3* Grand Prix var både Daniel og Agnete til start.
Sejr til Daniel og Don Olymbrio - debut til Agnete og Zatchmo

Grand Prix CDI3*

2 Blue Hors ryttere var til start i CDI3* – se først interview med Agnete og gå heller ikke glip af interview’ et med Daniel som du finder lidt længere nede i denne artikel.

Agnete Kirk Thinggaard havde en fin international debut på Blue Hors Zatchmo. Parret har endnu ikke meget rutine på dette niveau, og derfor indtraf der sig i dag en del fejl. Equipagen giver dog et dejligt billede, og med mere rutine, skal det nok blive rigtig godt.  

“I forhold til JoJo, hvor jeg kender ham, og ved hvordan jeg skal gøre alting, så skulle jeg lige finde ud af hvilke hjørner jeg skulle gøre hvad og hvor jeg skulle korrigere osv”

Hør hendes reaktion på ridtet, i et interview herunder:

 

PS: Læs også artiklen om Agnete og JoJo, der rider sin sidste GP i Boxen

“Det var en rigtig fed tur”!

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio er et vel sammenspillet makkerpar på de internationale dressurbaner. De leverede også i dag en flot Grand Prix med mange højdepunkter. Parret vandt overlegent med flotte 78% og mere end 5% ned til anden pladsen. 

“Galopturen blev rigtig god, og jo længere tid vi var derinde, desto mere koncentreret blev han og jo mere var han med mig”

Hør ham fortælle om ridtet herunder:

PS. Se alle resultaterne fra klassen her