World Cup Finale 2022 - VIDEO

For første gang i 11 år en podieplads til Danmark og 3 danske ekvipager i Top 5
- herunder Blue Hors rytter Nanna Skodborg Merrald
World Cup Finale 2022 - VIDEO

Nanna Skodborg Merrald på Orthilia med groom Elise Rensink

Jeg er vildt stolt over vores resultat, nr. 5 i vores første finale - det er jo for vildt!! Orthilia gav alt hvad hun kunne, og jeg glæder mig bare over at være dansker med sådan nogen resultater.

Nanna Skodborg Merrald

WORLD CUP FINALE – dansk dressurfest

Dansk dressur har i den grad givet den ellers tyske dressur dominans kamp til stregen. 3 danske dressurprinsesser kan glæde sig over en World Cup Finale debut i Leipzig som de helt sikkert selv om mange år vil se tilbage på med stolthed. For føste gang i 11 år en podieplads til Danmark og 3 danske ekvipager i Top 5 – herunder Blue Hors rytter Nanna Skodborg Merrald.

Nanna og Atterupgaards Orthilia (Gribaldi – Donnerschlag, opdrætter: Kristine Munch Sinding) og groom Elise Rensink – i et sikkert og stilfuldt ridt med en perlerække af changementer og utrolig høj kvalitet i både piaff og passage. Musikken er poetisk og akkompagnere på fineste vis den elegante og harmoniske måde hvorpå Nanna får selv de sværeste øvelser til at flyde.

 

Med 81,239 % og en flot 5. plads i verdens mest prestigefyldte dressurkonkurrence kan man kun bøje sig i støvet over de kvantespring Nanna har taget i løbet af det seneste årstid.

Også Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack med Patrik Kittel som pilot kunne være særdeles tilfreds med en 8. plads – især set i lyset af at det stadig er et forholdsvis nyt makkerpar.

STORT TILLYKKE til Cathrine, Nanna og Carina ….. og til Danmark

Patrik Kittel på Blue Hors Zepter og groom Marie Johansson