Veneziano og Laura opnår en flot 4. plads i Grand Prix Freestyle ved EM

Laura Kristine Thorup og Blue Hors Veneziano red sig, efter et flot kur-program, ind på en imponerende 4. plads ved den individuelle kür-finale ved dette års EM i Ungarn (video)
Veneziano og Laura opnår en flot 4. plads i Grand Prix Freestyle ved EM

Laura og Veneziano /Equigeniek

"Et så flot skulderklap, som det er at vinde EM-sølv og slutte på en individuel 4. plads, viser at vi er på helt rette vej!"

Laura Kristine Thorup

Laura og Veneziano bliver nummer 4 i dagens Grand Prix Freestyle

Blue Hors berider Laura Kristine Thorup, hestepasser Ellen Glinvad Nielsen og avlshingst Blue Hors Veneziano (efter Vivaldi / Donnerhall, opdrætter: Blue Hors) er i disse dage til EM i Ungarn, hvor de og resten af de danske U25-ryttere,  konkurrerer om EM-medaljerne ved FEI European Championship i Budapest.

Efter en fremragende indsats af det danske U25 hold, som indbragte dem en EM-sølvmedalje i fredags, skulle Blue Hors berider Laura og avlshingsten Blue Hors Veneziano i dag ride deres individuelle kür-program
– OG Veneziano og Laura imponerede med et flot koreograferet og harmonisk program, som blev belønnet med imponerende 75.355 % – og samtidig en samlet fjerdeplads 

Her får du deres smukke ridt!

Blue Hors Veneziano er født her på Korshøjgård i Randbøl, hvor Blue Hors har hjemme. Men, det er ikke det eneste, der gør ham til en helt speciel hingst.