På oldenburgerforbundets eliteskue

Vores 3-årige hoppe Friend er blevet præmieret i det tyske oldenburgerforbund og har deltaget på elitehoppeskuet i Vechta

På oldenburgerforbundets eliteskue

Friend ved elitehoppeskuet i Vechta.

tgg

Friend er en 3-års hoppe, der er avlet på Blue Hors og er efter vores egen hingst Blue Hors Farrell og vores hoppe Fiesta’s Girl e. Donnerhall/ Pik Bube I, som er den yngste af otte helsøstre til Blue Hors Don Schufro og repræsenterer dermed den vidt udbredte og succesfulde Finländerin-hoppestamme. Fiesta’s Girl er bl.a. også mor til hingstene Blue Hors Zatchmo, Rudisha og Blue Hors Zirrus.

I det tyske Oldenburger Verband, hvor hoppestammen er hjemmehørende, er Friend udnævnt som Oldenburger Hauptprämieanwärter og dermed også inviteret til forbundets eliteskue i Vectha. Den fremadrettede plan for Friend er, at hun skal uddannes som dressurhest, og forhåbentligt satte afkom til verden via embryo transfer.

De 10 bedste hopper ved eliteskuet i Vechta udgjorde Brillantringen, hvor en Blue Hors Farrell-datter blev placeret som 1F, nemlig Grundliebe MF. Royal Diamond, opdrættet af Bernd Huslage Jr.