Følfinalister i Esbjerg

Følskuesæsonen i Dansk Varmblod blev i weekenden skudt i gang i Esbjerg, hvor region 4 var arrangører, og her var tre af finaleføllene efter forskellige Blue Hors-hingste
Følfinalister i Esbjerg

Lizza Stensvang.

En af de kvalificerede til finalen for dressurbetonede hoppeføl ved følskuet i Esbjerg var af den klassiske kombination Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro, der har givet mange fremragende heste. Der var også tale om et helt særligt hoppeføl fra Lene og Egon Fræhr i Brørup. Elegante og velgående Lizza Stensvang har desuden elite- og guldmedaljehoppen Lara Stensvang e. Blue Hors Cavan som mormor.

I finalen for dressurbetonede hingsteføl kunne man bl.a. nyde synet af harmoniske og velgaloperende Mølkroggårds Falcon e. Blue Hors Fifty Cent/ Blue Hors Doolittle, der er opdrættet af Sonja Mathiesen, og som igen er et produkt af tre Blue Hors-hingste i avlslinjen, idet Blue Hors Romanov her er oldefar. Det kendte avlerpar Bjarne og May-Britt Christensen var i finalen repræsenteret med det ædle, elegante og meget funktionelle hingsteføl Stenagers Kallisto e. Blue Hors Kingston/ Florenciano. 

Link til kataloget.

På lørdag går det løs i Ikast, hvor region 6 afholder følskue, mens region 2 afholder følskue i Ringsted på søndag, hvor der også er eksteriørkåring og 2-års skue i region 7 i Brønderslev.

Kataloger til følskuer.

Kataloger til hoppekåringer.