Drømmehesten Dreamline solgt til Amalie A. Bang

Den tidligere avlshingst Blue Hors Dreamline, som den seneste tid har været redet af unge Anders Hoeck, er blevet solgt videre til det nye unge talent Amalie A. Bang
Drømmehesten Dreamline solgt til Amalie A. Bang

Amalie A. Bang & Dreamline

”Jeg kunne bare mærke at det skulle være ham første gang jeg sad på ham.

Faktisk vidste jeg det allerede da jeg så ham første gang, hans øjne fortalte mig bare at det var ham”  

Amalie A. Bang

Amaile A. Bang er en ung talentfuld rytter, der netop har afsluttet sine år som ponyrytter.
Til dagligt går hun i 1. g på Marselisborg gymnasium inde i Aarhus. Amalie er en del af Team Danmark, hvilket gør at hun har mulighed for at ride med på det høje niveau, sideløbende med skolen.
I løbet af hendes tid som ponyrytter kan bl.a. nævnes en bronzemedalje for hold, ved det Danske Dressur Mesterskab i 2018, samt en individuel 12. plads ved sidste års Danske Mesterskaber. 

Amalie var ude i god tid, for at finde den hest der skulle følge hende ind i de nye år som Young rider. Hun prøvede flere forskellige heste, men først da hun mødte Dreamline vidste hun at hun havde fundet hesten.

Dreamline e. Blue Hors Don Olymbrio x Blue Hors Hotline er opvokset på Blue Hors og blev ved hingstekåringen i Herning i 2015 udnævnt til præmiehingst. Han blev i sæson 2017 lejet ud til det tyske statsstutteri Warendorf, hvor han har fungeret som avlshingst, indtil han sidste sommer kom under sadlen hos Anders Hoeck.

Om Dreamline siger Amalie:

”Han har en fantastisk personlighed, han er nærværende, opmærksom og nysgerrig – han følger mig med øjnene hvor end jeg går hen.
Ridemæssigt er han en drøm. Han har nogle super fede gangarter, han er nem at sidde, så han giver bare den fedeste fornemmelse”

Ud at vise sig frem

Det nye par red deres første stævne sammen, allerede efter en måneds samarbejde. Det blev til en 1. og en 3. plads i MB0 med over 70%, ved stævnet i Kolding tilbage i januar måned. Amalie fortæller at de har planer om snart, at skal ud og prøve at ride deres første MB1 sammen.

”Han var fortsat hingst da vi startede i Kolding, men han var utrolig sød at have med og kiggede slet ikke. Han var bare klar på opgaven og meget opmærksom på mig – det var en fantastisk oplevelse”

Amalie glæder sig til at se hvad fremtiden bringer. Drømmen går på at komme ud at starte internationalt, dog understreger hun, at det vigtigste for hende er, at Dreamline er glad, sund og rask.